Ακτινογραφία

DigitalDiagnost C90 – Το μέλλον της ακτινογραφίας

Στη σύγχρονη ιατρική με τις εξατομικευμένες θεραπείες, η απεικόνιση είναι το παν για τη διάγνωση, τη σταδιοποίηση και την θεραπευτική προσέγγιση μιας νόσου.

Όμως, δεν αρκεί. Τόσο οι τεχνολόγοι όσο και οι ακτινοδιαγνώστες έχουν ανάγκη από συστήματα και τεχνολογίες που συντελούν σε πιο γρήγορη διαδικασία εξέτασης και υψηλής ποιότητας απεικόνιση για μια πιο αποτελεσματικήακριβή αλλά και γρήγορη διάγνωση.

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο φέραμε στην Κύπρο το DigitalDiagnost C90, με τεχνολογία που στηρίζεται στα τελευταία πρότυπα πληροφορικής, για να προσφέρει ταχύτερη ροή εργασίας, βελτιωμένη ακρίβεια και προσωποποιημένη διαμόρφωση της εξέτασης, ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενή.

Η live κεφαλή Εleva και η ενσωματωμένη κάμερα φέρνουν το έλεγχο κατευθείαν στο δωμάτιο της εξέτασης, βελτιώνοντας σημαντικά την ταχύτητα και την ακρίβεια σε κάθε έκθεση. Επιπλέον, το UNIQUE 2 παρέχει λογισμικό επεξεργασίας εικόνων με βελτιωμένη οπτικοποίηση των λεπτομερειών, ώστε να γίνονται πιο ακριβείς διαγνώσεις.


Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο ασθενής παραμένει λιγότερο χρόνο στο εξεταστήριο, η εξέταση γίνεται εξατομικευμένα και με ακρίβεια ανάλογα με την πάθηση και τις οδηγίες του γιατρού και η απεικόνιση δείχνει λεπτομέρειες που βοηθούν σε γρηγορότερη και πιο έγκυρη διάγνωση.

Η Philips, με περισσότερα από 9000 συστήματα ψηφιακής απεικόνισης ανά τον κόσμο, έχει μια εκτεταμένη και αποδεδειγμένη ιστορία στις ακτίνες x. Με το C90 αξιοποιεί όλη αυτή την εμπειρία και την τεχνογνωσία σε ένα πρωτοπόρο μηχάνημα που υπόσχεται μια εξαιρετική εμπειρία τόσο για τους τεχνολόγους όσο και τους ασθενείς.

Το πρώτο και μοναδικό C90 στην Κύπρο βρίσκεται στο Ιατρείο Kotziamanis Biodiagnostiki και η εξέταση γίνεται κατόπιν ραντεβού και εφόσον συστήνεται από τον  γιατρό σας.

Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το DigitalDiagnost C90.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *